Каталог товарів

Підписатись на новини

* обовязкові поля

TL-mlp універсальний вимірювальний щуп

672 грн.

Є в наявності


tl-mlp

Вимірювальний щуп для осцилографів. Підходить для МТпро, Disco, Mt4Disco і інших осцилографів.

Технічні характеристики TL-mlp:

  • Робоча напруга - не більше 60В,
  • Тип роз'єму змінних насадок - "банан" 4мм,
  • Роз'єм підключення до осцилографа - BNC,
  • Загальна довжина - 2,5 м,
  • Маса - 0,15 кг.

Комплект поставки TL-mlp:

  • універсальний кабель 1шт,
  • змінний щуп з гнучкою голкою 1шт,
  • змінний щуп з затискачем типу "крокодил" 2шт (1шт чорний і 1шт червоний).

Для виготовлення цього щупа використовується м'який мікрофонний кабель з щільною екранує опліткою. Роз'єми вимірювальних щупів - «банан» 4 мм. Роз'єм для підключення до осцилографа - BNC.

Стандартний роз'єм типу «банан» 4 мм дозволяє швидко підключати / відключати / міняти вимірювальні щупи, а також сумісний з вимірювальними щупами від інших виробників і мультиметр. Призначення кожного роз'єму вказано на торці корпусу.

Щуп для мотор-тестера поставляється в комплекті з затискачем «крокодил» і гнучкою голкою. При необхідності комплект можна доповнити тестерної гачками.


Змінні вимірювальні щупи виготовлені з м'якого кабелю в ПВХ ізоляції. Щуп з гнучкою вимірювальної голкою ідеально підходить для підключення осцилографа до автомобільних роз'ємів та інших важкодоступних місць. Тонка голка і зручний тримач дозволяє без пошкодження проводки підключитися практично до будь-якого роз'єму, не порушуючи цілісності ланцюга і ізоляції електропроводки, що в подальшому збереже її від передчасної корозії. Пружина захищає голку від випадкового обламування.

При розробці вимірювального щупа особливу увагу було приділено місцях з'єднання сигнальних кабелів, як найбільш схильне до пошкоджень. Усередині кожного з'єднання використовується друкована плата, на якій розташовуються електронні компоненти датчика, а сама плата несе силове навантаження, а також надійно кріпить кабель. Дані монолітні з'єднання запобігають обрив кабелю при випадковому ривку, а також значно подовжує термін його служби.

  • Країна виробник: Украина

Написати свій відгук

TL-mlp універсальний вимірювальний щуп

TL-mlp універсальний вимірювальний щуп

Написати свій відгук