Каталог товарів

Підписатись на новини

* обовязкові поля

Стенд для перевірки дизельних форсунок (JTC 4818)

15 827 грн.

Є в наявності


4818 JTC

Стенд для перевірки дизельних форсунок з ручним пресом JTC 4818.

Пристрій JTC 4818 дозволяє перевіряти форсунки:

по тиску початку уприскування і якості розпилення палива,
по герметичності запірного конуса,
по гідроплотності запірного конуса і спрямовуючої циліндричної частини (по падінню тиску). Замір тиску робиться по стрілочному манометру.

Устройтсво JTC 4818 должено використовуватися в чистому, добре освітленому і провітрюваному приміщенні при температурі близько 20 градусів Цельсія. При роботі з приладом для перевірки форсунок необхідно виконувати вимоги техніки безпеки. Не допускається попадання паливного факела на відкриті ділянки тіла, тому що під тиском паливо може зайти під шкіру і викликати отруєння.

Для перевірки тиску початку уприскування необхідно підвищувати тиск до того моменту поки з форсунки не піде паливо і по манометру визначити значення. Потім потрібно порівняти його з довідковою величиною для даного типу форсунки. Якщо тиск не вкладається в допуск, то необхідний ремонт форсунки (для механічних форсунок заміна регулювальних шайб).

Для перевірки герметичності розпилювач витирається насухо, а потім підвищуємо тиск до рівня на 10 бар менше, ніж тиск відкриття розпилювача і тримаємо такий тиск 10с. Після цього притискаємо до розпилювача папір, якщо вона залишилася суха, то форсунка герметична. Якщо ж побачимо мокра пляма діаметром більше 3 мм, то необхідний ремонт.  

Комплект поставки:

jtc 4818 з пластиковим бачком для перевірочної рідини

трубка паливна 2шт

Даний стенд може використовуватися для перевірки форсунок common rail, якщо застосовувати його спільно з CR Tester .

CR Tester PR

  • вага: 3.5
  • Країна виробник: Тайвань

Написати свій відгук

Стенд для перевірки дизельних форсунок (JTC 4818)

Стенд для перевірки дизельних форсунок (JTC 4818)

Написати свій відгук