Каталог товарів

Підписатись на новини

* обовязкові поля

ExaPen Rotkee тестер автомобільних електричних ланцюгів та компонентів

0 грн.

Під замовлення


ExaPen

ExaPen - це новий багатофункціональний тестер для діагностування електричних компонентів автомобільної електромережі. Попри компактні розміри, він поєднав у собі декілька типів тестів, що дозволяють користувачу виконувати перевірки багатьох вузлів автомобіля за допомогою єдиного приладу. Надзвичайно простий у використанні та надійний тестер захищений ударостійким металевом корпусом. Працює з бортовими мережами 12 і 24 В, що дозволяє діагностувати не тільки легкові авто та мотоцикли, а й вантажівки.

  

Тестер дозволяє швидко перевіряти лінії живлення пристроїв та сигнальні лінії датчиків, проводити активацію компонентів, які містять лампи розжарювання, соленоїди, електродвигуни та інше. Активацію компонентів можна виконувати як шляхом подачі напруги від плюсової клеми акумулятора, так і шляхом подачі маси (мінуса). При цьому ExaPen дозволяє контролювати споживання струму та виконує функцію швидкодійного електронного захисту з можливістю налаштування максимального струму в діпазоні 1...20А. При перевищенні цього значення подача напруги миттєво переривається. Аналогічні прилади для захисту від короткого замикання використовують автоматичні теплові запобіжники, які на відміну ExaPen спрацьовують протягом декількох секунд, що може спричинити суттєві пошкодження компонетів електромережі. Режим захисту попри подачі струму також можна використовувати для пошуків джерел короткого замикання без витрачання одноразових запобіжників. Активацію компонетів зокрема можна проводити в режимі широтно імпульсної модуляції, що дозволяє активувати низькоомні форсунки, плавно вмикати електродвигуни, та керувати електромагнітними клапанами фазообертачів.

 

Вбудований ліхтарик ефективно підсвічує робочу зону при низькому рівні освітлення. Контрастний OLED дисплей та звуковий сигнал дозволяють оператору сконцентрувати увагу на пошуку несправності. Пристрій має зручне, інтуїтивно зрозуміле меню, побудоване на принципі відображення електричних схем. Використання стандартних роз’ємів дозволяє користувачу застосовувати саморобні перехідники або подовжувачі під свої унікальні потреби.

  • Країна виробник: Украина

Написати свій відгук

ExaPen Rotkee тестер автомобільних електричних ланцюгів та компонентів

ExaPen Rotkee тестер автомобільних електричних ланцюгів та компонентів

Написати свій відгук