Каталог товарів

Підписатись на новини

* обовязкові поля

Flow Box M до Megatester V4

13 500 грн.

Під замовлення


FlowBoxM

Flow Box M дозволяє провести просту візуальну перевірку працездатності п'єзоелектричного елемента управління інжектора. Він використовується на додаток до Mega Tester V4.

 

Відомо, що п'єзоелемент подовжується при подачі на нього електричної напруги і виконує механічну роботу (штовхає штовхач клапана форсунки при подачі керуючого імпульсу з блоку управління автомобіля). Лінійне розширення залежить від прикладеної напруги (чим вища напруга, тим більше подовження). Несправні п'єзоелементи частково або повністю втрачають цю властивість. У цьому випадку клапан форсунки відкривається недостатньо, і двигун автомобіля не буде працювати належним чином.

 
Для цього тесту до Flow Box M необхідно підключити компресор з тиском повітря 6-8 бар. На Mega Tester V4 виберіть режим тесту "Ход поршня", підключіть кабель до інжектора і встановіть напругу. Підключіть трубки від Flow Box M до прямого і зворотного потоку інжектора, встановіть тиск повітря, що подається в інжектор, і виміряйте витрату повітря через клапан інжектора.
Значення для порівняння можна переглянути в програмному забезпеченні Mega Tester або виміряти на новому / робочому інжекторі.


Написати свій відгук

Flow Box M до Megatester V4

Flow Box M до Megatester V4

Написати свій відгук