Каталог товарів

Підписатись на новини

* обовязкові поля

BT200 Pro Mucar мультимарочний автосканер

2 730 грн.

Під замовлення


BT200Pro

Бездротовий адаптер Mucar BT200 PRO призначений для діагностики легкових автомобілів. Діагностика проводиться за допомогою програмного забезпечення, яке встановлюється на Android чи IOS пристрій. Адаптер має роз'єм стандарту OBD2 для підключення до діагностичного роз'єму автомобілів. До Android або IOS пристрою адаптер підключається через бездротовий протокол Bluetooth.

 

Для використання адаптера необхідно завантажити та встановити програмне забезпечення (завантажити можна безкоштовно на PlayMarket або App Store). Після встановлення програмного забезпечення необхідно зареєструвати його та активувати. Увага! Рекомендуємо до покупки цього адаптера завантажити та встановити програму Mucar BT200 PRO для перевірки її сумісності з Вашим пристроєм.

Операційні системи, що підтримуються:

  • Android:5.0 або вище (не підтримується Android 12)
  • IOS:9.0 або новіший

 

Увага! Після активації програмного забезпечення Mucar BT200 PRO обміну та поверненню не підлягає!

 

При покупці версії адаптера Mucar BT200 PRO ви зможете проводити діагностику понад 128 марок автомобілів по всіх блоках ECU (які доступні у програмі). Тобто. функції читання помилок, скидання помилок, live data доступні всім марок автомобілів (які є у програмі) довічно без додаткової оплати. Також при покупці адаптера у вартість включено 15 функцій скидання протягом одного року з активації адаптера (тобто закінчиться раніше). Надалі функції скидання потрібно докуповувати за ціною близько $69/рік за 15шт.

 

15 функцій скидання (Reset):

1. Скидання інтервалу заміни олії Oil: Дозволяє виконати скидання нагадування про необхідність заміни масла двигуна.

2. Сервіс EPB: Функція встановлення задніх гальмівних колодок у сервісне положення (на авто з електричним гальмом стоянки).

3. Обслуговування акумулятора BAT: Дозволяє сканеру оцінити стан заряду акумулятора, відстежувати струм замикання, зареєструвати заміну акумулятора та активувати.

4. Очищення DPF: Спеціально працює з дизельною фільтруючою системою твердих частинок із регенерацією DPF.

5. Служба SAS: Допомагає адаптувати датчику кута повороту керма та відіграє важливу роль у калібруванні датчика кута повороту керма.

6. Сервіс TPMS: Відображати показники датчиків тиску, прив'язування та адаптацію після заміни датчиків TPMS.

7. Програмування ключів IMMO: Унікальна функція програмування автомобільних ключів та зчитування ПІН-коду, вона в основному використовується для відключення втрачених ключів автомобіля та програмування нового брелока для заміни.

8. Обслуговування АБС: Обслуговування гальмівної системи ABS

9. Адаптація люка: Пам'ять люка зазвичай потрібно скинути під час заміни акумулятора транспортного засобу

10. Скидання підвіски: Перезавантаження електронної підвіски air ride

11. Скидання коробки передач: Процедура скидання налаштувань АКПП. Адаптивне навчання.

12. Налаштування фар AFS: "AFS" налаштовує адаптивну систему переднього освітлення

13. Кодування інжектора:

14. Адаптація дросельної заслінки

15. Навчання датчиків: Сканер відстежує датчики положення розподільного валу, сигналізуючи про те, чи виконані всі умови для продовження процедури роботи двигуна.

Написати свій відгук

BT200 Pro Mucar мультимарочний автосканер

BT200 Pro Mucar мультимарочний автосканер

Написати свій відгук