Каталог товарів

Підписатись на новини

* обовязкові поля

TL-AS-mix6 щуп-змішувач з голками х6 для USB Autoscope IV

1 720 грн.

Є в наявності


TL-AS-mix6

Вимірювальний щуп-змішувач призначений для підключення мотор-тестера USB Autoscope IV (не підходить для інших осцилографів) до електромагнітних форсунок, первинного ланцюга або сигналу керування індивідуальних котушок запалювання. Дозволяє записувати сигнал одночасно від 6 джерел сигналу, використовуючи при цьому тільки один аналоговий вхід осцилографа.

 

Комплектація

  • Кабель-змішувач – 1 шт
  • Змінний щуп із гнучкою голкою – 6 шт

Щупи мають кольорове маркування, що допоможе заощадити час на з'ясування, що до чого підключено.

 

Використання 6-ти вимірювальних щупів дозволяє проводити вимірювання відразу на 6-ти котушках запалювання або форсунках, і тим самим аналізувати сигнали відразу від усіх циліндрів двигуна. Імпульси управління котушками запалювання також як і імпульси керування форсунок від різних циліндрів ніколи не з'являються одночасно, це дозволяє змішувати сигнали від всіх вимірювальних щупів і отримати на виході один сигнал із серією послідовних імпульсів, що дозволяє продіагностувати систему в цілому.

 

Увага! Вимірювальний щуп немає окремого виведення заземлення, тому обов'язково слід застосовувати додатковий провід заземлення осцилографа.

 

Дизайн щупа-змішувача розроблений спеціально для проведення вимірювань на двигунах внутрішнього згоряння та дозволяє комфортно працювати як з рядними, V-подібними та опозитними двигунами. Використовується м'який кабель із щільним обплетенням, щоб мінімізувати рівень перешкод і отримати високу точність вимірювального сигналу. Змінні вимірювальні щупи виготовлені з м'якого кабелю в ізоляції ПВХ. Щуп із гнучкою вимірювальною голкою ідеально підходить для підключення осцилографа до автомобільних роз'ємів та інших важкодоступних місць. Тонка голка та зручний тримач дозволяє без пошкодження проводки підключитися практично до будь-якого роз'єму, не порушуючи цілісності ланцюга та ізоляції електропроводки. Пружина захищає голку від випадкового обламування.

  

Характеристики

  • Загальна довжина кабеля2.5 м
  • Вихідний роз’єм кабеляMIC323
  • Роз'єм змінних щупів«банан» 4 мм
  • Розмір голки⌀0.8x34 мм
  • Вага260 г
  • Країна виробник: Украина

Написати свій відгук

TL-AS-mix6 щуп-змішувач з голками х6 для USB Autoscope IV

TL-AS-mix6 щуп-змішувач з голками х6 для USB Autoscope IV

Написати свій відгук