Каталог товарів

Підписатись на новини

* обовязкові поля

Комплект індуктивних датчиків Lx8 для Autoscope4

3 200 грн.

Є в наявності


Комплект індуктивних датчиків Lx8 до мотор-тестер Autoscope IV (Постоловського). Давачі Lx8 підключаються до мотор-тестеру за допомогою COP adapter.

Датчики мають діаметр 8 мм, що дозволяє встановлювати їх на поверхню практично будь-яких котушок запалювання. Слід зазначити, що через різноманітність конструкцій котушок запалювання датчики Lx8 не дозволяють виміряти абсолютне значення напруги, при якому виникає іскра запалювання. Але їх можна використовувати для порівняльного аналізу між різними циліндрами, щоб визначити, який циліндр не працює належним чином.

Кожен із датчиків має маркування з нумерацією, згідно з якою датчики встановлюються на котушки запалювання. На котушку запалювання першого циліндра слід встановлювати індуктивний датчик чорного кольору (датчик циліндра 1). Фіксація датчиків Lx8 на поверхні котушки запалювання виконується за допомогою двостороннього скотчу, що приклеюється на його торець. Ширина скотчу 8…10 мм, товщина – 0.2…0.5 мм. Після завершення вимірювань – скотч слід видалити з поверхні датчика та котушки запалювання.

Написати свій відгук

Комплект індуктивних датчиків Lx8 для Autoscope4

Комплект індуктивних датчиків Lx8 для Autoscope4

Написати свій відгук