Каталог товарів

Підписатись на новини

* обовязкові поля

Тестер герметичності ГБЦ. JTC +1236

3 578 грн.

Є в наявності


1236 JTC

Набір являє собою діагностичне пристрій - тестер, за допомогою якого можна визначити зміст вихлопних газів в охолоджуючої рідини системи охолодження двигуна автомобіля. Наявність вихлопних газів побічно свідчить про проблеми пов'язані з микротрещинами в камері згоряння або нещільно прилягає прокладки між блоком двигуна і ГБЦ і т.п., що зазвичай виникають після перегріву двигуна.

Перевірка проводиться при роботі двигуна на холостому ходу.
Місцезнаходження витоку визначається шляхом відключення однієї свічки запалювання за один раз, і проведення повторного випробування. Рекомендується використовувати разом з тестером JTC-1005.


Підходить для:

  • Бензинових двигунів;
  • Дизельних двигунів.


Принцип роботи тестера

Відпрацьовані гази, при проникненні в систему охолодження двигуна, накопичуються в «повітряній подушці» радіатора або розширювального бачка. Тестер аналізує склад цього повітря, і тестова рідина змінює колір з блакитного на жовтий, при наявності CO2 в повітрі для бензинових двигунів, і на зелений, при наявності CO2 в повітрі для дизельних двигунів. Звичайний метод часто дає неправильний результат, так як присутні в повітрі частинки лугу можуть нейтралізувати ефект присутності СО2, показуючи що витоку немає, коли вона присутня. Ці частинки абсорбуються першою камерою тестера, яка діє як фільтр, дозволяючи лише повітрю і СО2 досягати другий - верхньої камери. Якщо рідина у верхній камері змінює колір на жовтий або зелений, це факт свідчить про наявність СО2 в антифризі.

Комплект поставки JTC 1236:

  • Спеціальна двухкамерная колба-тестер;
  • Рідина для тестера витоків 250 мл. (JTC-1236L) ;
  • Резервна пляшечка для рідини 250 мл;
  • Перехідник з швидкознімним соединителем;
  • Гумова груша для стравлювання повітря;



  • Країна виробник: Тайвань
Клас 
Руслан
2020-06-01

Огромное спасибо!

Еще раз убедился в качестве обслуживания данного интернет магазина.
Все доставлено в сроки, товар и цена соответствуют описанию.

Написати свій відгук !

Написати свій відгук

Тестер герметичності ГБЦ. JTC +1236

Тестер герметичності ГБЦ. JTC +1236

Написати свій відгук