Каталог товарів

Підписатись на новини

* обовязкові поля

Autel MaxiAP AP200 діагностичний адаптер (Bluetooth)

2 730 грн.

Є в наявності


AP200

Бездротовий діагностичний адаптер Autel MaxiAP AP200 призначений для діагностики легкових автомобілів. Діагностика проводиться за допомогою програмного забезпечення, яке встановлюється на Android або IOS пристрій.

Адаптер має роз'єм стандарту OBD2 для підключення до діагностичного роз'єму автомобілів. До Android або IOS пристрою адаптер підключається по бездротовому протоколу Bluetooth.

Для використання адаптера необхідно завантажити та встановити програмне забезпечення (скачати можна безкоштовно на PlayMarket або App store). Після установки програмного забезпечення необхідно зареєструвати його і активувати. Після активації Вам безкоштовно доступна діагностика по протоколу OBD2, а також 1 марка автомобілів. Кожна додаткова марка коштує $ 21.99 для Android, $ 21.99 для IOS на 12 місяців використання.

 

Увага! Рекомендуємо до того як купити цей адаптер завантажити та встановити програму Autel MaxiAP200 для перевірки її сумісності з вашим смартфоном або планшетом.

  

Увага! Після активації програмного забезпечення Autel AP200 обміну та поверненню не підлягає!

 

 

Є питання з приводу підтримки якоїсь діагностичної функції на певному автомобілі? Тоді тисніть сюда і переходьте за посиланням на сайт виробника (потрібно вибрати модель сканера та автомобіля)>>

 

 

  • Гарантія: 12 мес
  • Країна виробник: Китай

Написати свій відгук

Autel MaxiAP AP200 діагностичний адаптер (Bluetooth)

Autel MaxiAP AP200 діагностичний адаптер (Bluetooth)

Написати свій відгук